Innholdsfortegnelse:

Trendy Håndvesker For Høst-vinter 2020-2021
Trendy Håndvesker For Høst-vinter 2020-2021

Video: Trendy Håndvesker For Høst-vinter 2020-2021

Video: Trendy Håndvesker For Høst-vinter 2020-2021
Video: Skreddersydd veske,Brystpose,Skulderveske,Kina Factory produksjonsprosess,China Factory,Supplie 2024, Mars
Anonim

Mens noen samler på sko, faller andre for trendy håndvesker. Mini eller maxi, rund eller tote, i imitert skinn eller denim, vesken har aldri blitt ansett som et vanlig tilbehør. Tilgjengelig i flere stilistiske varianter, skiller den seg utvilsomt ut som flaggskipet til den moderne kvinnen. Med opprinnelse som dateres tilbake til antikken, har det vært med oss i veldig lang tid. Så ikke skimp på ditt valg. Trenger du en ny trendy veske for å være riktig høsten / vinteren 2020-2021 eller bare for moro skyld? Mellom nyheter og nyutgaver, tyder vi for deg de mest ønskelige modellene for øyeblikket i henhold til de trendy jentene. Fokus!

Hvorfor fashionistas vil sverge til disse 6 trendy håndveske-modellene i 2021?

dekryptering håndvesker trend høsten vinter 2020 2021
dekryptering håndvesker trend høsten vinter 2020 2021

Uansett hvilken modell du velger, vil det i vinter ikke være noen feil. Håndvesken følger de siste motetrendene til punkt og prikke. Hva gir det? Modeller noen ganger uformelle, med modulære og praktiske kutt, noen ganger couture, med rene og sofistikerte linjer, mellom hvilke du absolutt vil finne din lykke. På bilder og noen få motetips, her er de trendy håndvesker som vil markere høsten-vinteren 2020-2021! Et lite hint: denne sesongen vil trendy vesker skille seg ut med 2 veldig fasjonable detaljer: de gyldne (eller sølv) kjedene og de runde håndtakene.

Kjedesekken

hva er de trendy håndvesker mote vinter 2020 2021
hva er de trendy håndvesker mote vinter 2020 2021

Enten du elsker det eller hater det, er lenkeposen i trend igjen. Revival of 2020, siden utgivelsen av den ikoniske Slouchy Bag av Bottega Veneta, er trenden med kjettingbag nå på topp. Smidig eller brodert, med mini- eller maxikjede, i tweed, denim eller imitert skinn, slitt rundt livet eller på skulderen, håndvesken med lenker er virkelig viktig som det-trenden høsten-vinteren 2020-2021. Ikke rart at det allerede er blitt adoptert av fasjonable jenter at de bærer den like godt på skulderen som under armen som en clutch. Vi elsker også de maksimale runde håndtakene, spesielt på små vesker for en maksi-effekt.

Baguetteposen

trendy dame vesker vintage baguette veske med gylden kjede
trendy dame vesker vintage baguette veske med gylden kjede

Som du kan se, er vi i vinter vitne til at noen ikoniske modeller som Fendi baguettebag er kommet tilbake. Et sant motesymbol på 2000-tallet, sistnevnte forfører oss med sitt korte håndtak og sitt resolutt vintage utseende. Elegant og minimalistisk, den kan bæres over skulderen eller under armen. I skinn eller imitert skinn er baguetteposen nå tilgjengelig i flere farger, i motsetning til de dagene da den bare ble valgt i nøytrale toner som svart, brun eller beige. I dag finnes baguetten også i mer “morsomme” og mangfoldige materialer, som nylon, sateng, denim og plexi. På den trykte siden er 2000-tallets “it-bag” prydet med dyre-, blomster- og grafiske mønstre til glede for kresne fashionistas.

Pelsvesken

håndvesker trender høst vinter 2020 2021 faux fur veske
håndvesker trender høst vinter 2020 2021 faux fur veske

Midt på vinteren trenger vi alle et koselig tilbehør for å komme oss ut av huset, ikke sant? Balmain, Dior, Chloé eller til og med H&M, Mango og Barts, har foretrukket fuskepels for å lage sine nyeste poser. Som et teppe du bruker overalt, er pelsvesken den beste allierte i den kalde årstiden, som vil følge den overdimensjonerte kappen og vinterstøvlene med delikatesse.

Maxibagen

kvinners håndvesker trender vinter 2020 2021 maxi veske
kvinners håndvesker trender vinter 2020 2021 maxi veske

Jo større jo bedre. Store motedesignere som Louis Vuitton, Bottega Veneta og Tom Ford har alle undergitt seg sjarmen til XL-håndvesken, noe som gjør den til den absolutte stjernen høst-vinter 2020-2021. Legg merke til alle jentene som er vant til å ta med seg ting overalt, maxibagen er tilbake i vinter. I motsetning til de andre 5 modellene vil den være sterkt tilstede i garderoben til it-girls. Båret bare på skulderen, vil den utfylle både uformelt utseende og kontorantrekk.

Bananposen

fanny pack trenderposer høst vinter 2020 2021
fanny pack trenderposer høst vinter 2020 2021

Båret over kroppen eller bundet rundt midjen, hånden eller nakken som en halskjedepose, er fanny-pakken (i alle detaljer) langt fra ubemerket i vinter! Og selv om den ble stående lenge i skapet, gjorde belteposen et stort comeback i 2016, og fra da av fortsetter den å bli etterlignet av it-girls. Det gjør i stor grad opp for fraværet ved å vedta de mest trendy materialene og trykkene for øyeblikket. Denne sesongen bruker vi den kledd i dyremønstre: croc, piton, sebra, leopardtrykk … nittitalls flaggveske tar sjansen om å være vill og uvanlig for å gi en sterk dose stil til utseendet ditt svart perfecto jakke, jeans og piggede ankelstøvler. Om vinteren, når temperaturene begynner å synke, tør du ha på deg den fargerike fannypakken! Gul, rosa, lilla, oransje, rød eller blå,du er bortskjemt med valg å kjempe mot vinterkulda, mens du gir pep til den strikkede genserkjolen og den ermeløse dunjakken.

Halskjede vesken

vesktrender høst vinter 2020 2021 mikrobag jacquemus halskjede håndveske
vesktrender høst vinter 2020 2021 mikrobag jacquemus halskjede håndveske

Må trendy håndvesker være praktisk? Etter å ha dekryptert modellene av vesker som vil gjøre den nåværende sesongen og den som kommer, er svaret åpenbart! Så den andre må-ha som fashionistas og trendy barn vil investere i vinter, er halskjede-vesken! Etter at mikrobagen ble initiert av Simon Jacquemus og Burberry, er det å bære vesken din hengende på nakken som et anheng, den nye hete trenden å adoptere! I likhet med fannypakken er denne lille perlen langt fra praktisk. Det viser imidlertid noen fordeler som ikke bør overses. Med det er det ikke behov for å belaste deg selv lenger. Nøkler, kredittkort og endring, alt er ryddig! Firkantet eller rund, monokrom eller trykt, halskjedeposen som henger fra nakken, gir et uovertruffen touch til hvert utseende. Så mange gode grunner til å adoptere den i vinter!

Anbefalt: