Innholdsfortegnelse:

Dermaplaning: Alt Du Trenger å Vite Om Denne Trendy Skjønnhetsbehandlingen
Dermaplaning: Alt Du Trenger å Vite Om Denne Trendy Skjønnhetsbehandlingen

Video: Dermaplaning: Alt Du Trenger å Vite Om Denne Trendy Skjønnhetsbehandlingen

Video: Dermaplaning: Alt Du Trenger å Vite Om Denne Trendy Skjønnhetsbehandlingen
Video: Dermaplane 2024, Mars
Anonim

Under inneslutning etter Coronavirus dukker det opp nye skjønnhetstrender. På listen finner vi blant annet hudfasting og dvalemodus i pannen: to ansiktspleieteknikker som taler for en retur til naturen. Fortsatt i sammenheng med den nye generasjonens skjønnhet, er dermaplaning-metoden det hemmelige våpenet til skjønnhetsavhengige over hele verden. Les videre for å finne ut mer.

Dermaplaning-metoden - hva er den?

dermaplaning lysende hudfarge myk hud eksfolieringsteknikk skalpell
dermaplaning lysende hudfarge myk hud eksfolieringsteknikk skalpell

Har du hørt om dermaplaning eller teknikken for å barbere hele ansiktet ditt? Faktisk handler det om å fjerne fuzz i ansiktet for å etterlate bare en helt ny og frisk hud. For å komme dit bruker vi … en kirurgisk skalpell. Når en sertifisert profesjonell utfører dermaplaning, anses prosedyren som trygg. I tillegg til å fjerne all uroen fra ansiktet, fungerer teknikken også som en eksfolierende behandling. De døde cellene som akkumuleres på overflaten av huden fjernes og tilstoppede porer og blokkerte hårsekkene. Etter prosedyren blir hudfargen din forsterket og huden din blir utrolig lys og klar. Det antas at dermaplaning også kan bidra til å lindre solskadet eller altfor tørr hud.redusere kviser arr og falme små rynker.

Hvordan fungerer dermaplaning?

dermaplaning full ansiktsbarbering fjerne døde celler strålende hudfarge
dermaplaning full ansiktsbarbering fjerne døde celler strålende hudfarge

Det grunnleggende konseptet med dermaplaning er det samme som barbering, men i stedet for en barberhøvel brukes et blad av skalpell. Sistnevnte brukes til å fjerne døde celler, hår og andre komponenter som er tilstede på overflaten av huden.

dermaplaning teknikk klar hud lysende uten oversikt over mangler
dermaplaning teknikk klar hud lysende uten oversikt over mangler

Prosedyren kan utføres av en estetiker, plastisk kirurg eller hudlege. Det er veldig viktig å alltid stole på en sertifisert utøver med erfaring. Når det er en profesjonell som utfører dermaplaning, krever prosedyren svært lite forberedelse. Før du begynner, bør du bruke et mildt rengjøringsmiddel beriket med alfa- eller beta-hydroksysyrer over hele ansiktet for å løsne døde hudceller. Huden må være helt tørr før du går videre til neste trinn.

dermaplaning skalpell fjerne fluff døde celler overflaten hud
dermaplaning skalpell fjerne fluff døde celler overflaten hud

Under prosedyren bruker profesjonelle en sterilisert 10-gauge skalpell som han holder i 45 graders vinkel mot huden. Han begynner med å trekke i huden, og deretter bruker han bladet korte bevegelser i motsatt retning av hårvekstens retning. Etterpå påføres en fuktighetskrem på huden. Etter en kort pause kan damen gjenoppta det normale løpet av dagen. Det er til og med mulig å bestille en økt i lunsjpausen og være tilbake på kontoret etter ca 40 minutter. Du kan få prosedyren utført annenhver uke.



Fordelene med dermaplaning

lysende hudfarge rettferdig hudpleie skjønnhetstrend
lysende hudfarge rettferdig hudpleie skjønnhetstrend

Dermaplaning har flere potensielle fordeler, som alle er kosmetiske. Det er ingen medisinsk grunn til å vedta dermaplaning-behandling. Folk som er interessert i prosedyren ønsker ofte å oppnå et mer ungdommelig utseende mens de fjerner død hud, små hår og noen flekker. De potensielle fordelene inkluderer:

  • En forsinkelse i utseendet på fine linjer og rynker;
  • Avlastning fra hudskader forårsaket av solen;
  • Reduksjon av akne arr;
  • Huden får en utrolig ungdommelig glød;
  • Hudfargen blir glatt og lysende;
  • Små hår som beholder talg og rusk, elimineres;
  • Resultatene er synlige umiddelbart og varer i flere uker;
  • Fremgangsmåten hjelper skjønnhetsprodukter som brukes daglig til å trenge dypere inn i overhuden og bli bedre absorbert.
  • Gjenvekst er verken mørkere eller tykkere, forutsatt at du vet hvilken type hår du skal fjerne.

* Effektiviteten av dermaplaning avhenger i stor grad av fagpersonens erfaring og personlige forventninger. Ikke la noe være tilfeldig: sjekk tidligere gjesteomtaler før du bestiller en økt.

Hvilke risikoer og ulemper?

dermaplaning risikerer ulemper
dermaplaning risikerer ulemper

Resultatene av dermaplaning kan variere fra person til person. Mens noen synes prosedyren er særlig effektiv, føler andre at hudtilstanden ikke har blitt bedre, og behandlingen har ikke rettferdiggjort kostnadene. Det er veldig viktig å finne en god kvalifisert utøver, for det er han som vil utgjøre forskjellen. En usertifisert person og bruk av upassende teknikker kan føre til skuffende resultater og forårsake mindre skader.

De mulige risikoene for dermaplaning inkluderer:

  • Små hakk eller kutt;
  • Rødhet i huden;
  • Utseendet til hvite flekker etter prosedyren;
  • Infeksjoner eller arrdannelse, selv om disse ikke er vanlige.

Hva med gjenvekst?

skjønnhetsbehandling barbering dyner ansikt gjenvekst
skjønnhetsbehandling barbering dyner ansikt gjenvekst

Mange nøler med å ta steget enten fordi de er redde for skalpellen eller fordi de er bekymret for å se mørkere, tette hår vokse tilbake over ansiktet. For å overvinne denne frykten er det en viktig detalj å være klar over. Håret som skal fjernes fra ansiktet er veldig fint. Dette kalles en dun. Så hvis du er så fin, har du ingen innvirkning på utseendet når du vokser igjen ved å fjerne dem med et dermaplaning-blad. Det viktige her er å vite hvordan man skiller seg fra vanlig hår. En oppgave som ikke vil skape problemer for en kvalifisert fagperson.

Anbefalt: