Innholdsfortegnelse:

Agurkjuice: Fordeler For Helse, Hud Og Hår
Agurkjuice: Fordeler For Helse, Hud Og Hår

Video: Agurkjuice: Fordeler For Helse, Hud Og Hår

Video: Agurkjuice: Fordeler For Helse, Hud Og Hår
Video: Hud & Hårklinikken 2024, Mars
Anonim

Agurk er en av de mest populære og sunneste grønnsakene, og med god grunn! Dessuten blir denne vegetabilske planten lett forvandlet til en magisk drink med tusen dyder for helse, hår og hud. Så hva gjør agurksaft så sunt og hvordan lager du det? Vi vil fortelle deg alt!

Hvordan tilbereder jeg agurksaft og hvorfor er den så sunn?

agurk juice helsemessige fordeler hud dyder
agurk juice helsemessige fordeler hud dyder

Agurk består av nesten 90% vann og inneholder også en stor mengde vitaminer og mineraler som kalsium, kalium, fosfor og magnesium. Forfriskende og velsmakende, hjemmelaget agurksaft er fullpakket med mange viktige elementer og viktige næringsstoffer som har positive effekter på helsen vår. I tillegg til å avgifte kroppen, hjelper det med å bekjempe bakrus, halsbrann, fordøyelsesbesvær etc.

For at du skal oppleve 100% av de magiske effektene av agurksaft, må den alltid tilberedes, konsumeres umiddelbart og ikke kombineres med andre ingredienser. Det er bare å vaske agurkene grundig, kutte endene, skrelle dem og legge dem i en elektrisk juicer. Der har du det, ikke noe komplisert!

Helsemessige fordeler av agurksaft

Som nevnt ovenfor har fersk, hjemmelaget agurksaft flere helsemessige fordeler generelt. Her er en liten liste over helsemessige fordeler av denne trylledrikken:

  • Lindre halsbrann.
  • Regulering av blodtrykk.
  • En god balanse mellom hormoner.
  • Fremme fordøyelsen.
  • Styr immunforsvaret.
  • Optimalisering av søvn.
  • Kjemp mot bakrus.
  • Berolige muskelkramper og ømme muskler.
  • Avgiftende egenskaper.
  • Fremskynde blodproppene.
  • Beskyttelse mot solbrenthet.

Fordeler for huden

agurk juice fordeler for huden ideer for ansiktsmasker
agurk juice fordeler for huden ideer for ansiktsmasker

Agurker består hovedsakelig av vann, og er den perfekte måten å fukte huden din samtidig som den blir sunn og strålende. I tillegg til å hjelpe i kampen mot kviser, kan inntak av agurkjuice daglig effektivt motvirke eksem og psoriasis. Dette skyldes de store mengdene vitamin C og antioksidanter som finnes i de fleste ansiktskremer. Dessuten gjør det høye silisiuminnholdet huden elastisk og fast og beroliger ufullkommenheter og rødhet.

Når saften er tilberedt, bland den med 1 ss yoghurt og legg på ansiktet ditt. La den stå i 20 minutter og skyll den av med lunkent vann.

For å bekjempe kviser og kviser: juice blandet med 1 ss eplecidereddik for å påføre de berørte områdene.

Tilberedningen med agurksaft, honning og malt kaffe bidrar til å bekjempe cellulitter. Det er bare nok å massere huden 2-3 ganger i uken.

Fordeler for hår

sunt og skinnende hår fordeler agurk
sunt og skinnende hår fordeler agurk

Agurksaft er også gunstig for håret takket være det høye silisiuminnholdet, som er kjent for å gjøre hårstrukturen sterkere og stimulere veksten.



Anbefalt: