Innholdsfortegnelse:

De 5 Effektive Og Populære Metodene For å Redusere Strekkmerker
De 5 Effektive Og Populære Metodene For å Redusere Strekkmerker

Video: De 5 Effektive Og Populære Metodene For å Redusere Strekkmerker

Video: De 5 Effektive Og Populære Metodene For å Redusere Strekkmerker
Video: 7 overraskende asiatiske triks som effektivt vil helbrede deg mot 7 uvanlige sykdommer. Del 1 2024, Mars
Anonim

Omtrent 70% av kvinnene i verden er rammet av strekkmerker og vil bare kvitte seg med dem. Det spiller ingen rolle om det er underliv, lår eller hofter … denne hudsykdommen er ikke farlig, men gir estetiske komplekser for de fleste kvinner. Men når veltene dukker opp, er det umulig å fjerne dem. Kan vi derfor redusere strekkmerker? Så fokus på 5 testede og godkjente metoder!

5 behandlingsideer for å redusere strekkmerker

kan vi redusere strekkmerker 5 behandlingsideer
kan vi redusere strekkmerker 5 behandlingsideer

Uansett årsakene til at striae ser ut, er det viktig å reagere umiddelbart når de er i sin betennelsesfase. Med andre ord når de ser "rosa og lilla ut". Med fare for å gjenta oss selv kan ingen behandling eliminere dem helt, men det er likevel måter å redusere dem på. Her er fem i de følgende avsnittene!

Kremer og kremer

Kremer og kremer som selges i markedet er virkelig den første metoden som kvinner tyr til. Disse produktene egner seg for alle hudtyper og er utstyrt med fuktighetsgivende egenskaper, og fremmer dannelsen av kollagen som igjen bidrar til celleregenerering, noe som forbedrer hudens tilstand. På applikasjonssiden utføres sirkulære bevegelser for å vanne det berørte området riktig.

Smør og oljer

strekkmerker lindrer effektive behandlingsmetoder
strekkmerker lindrer effektive behandlingsmetoder

Å redusere strekkmerker ved bruk av oljer og smør er en veldig vanlig og effektiv naturlig løsning. Med en tendens til å hydrere huden dypt, er sheasmør et veldig kraftig produkt som skal favoriseres uten forsinkelse. På oljesiden vil de av mandel, kokosnøtt og argan bidra til å bekjempe striper.

Hjemmelaget skrubb

Svært gunstig for regenerering av epidermis, den hjemmelagde skrubb er en rutine som ikke bør overses i det hele tatt. Å være i stand til å fremme elastiske fibre og de av kollagen, er denne skjønnhetsbehandlingen et perfekt alternativ for å redusere strekkmerker på en naturlig måte.

Laser

hvordan å redusere strekkmerker effektive metoder laserbehandling hudlege
hvordan å redusere strekkmerker effektive metoder laserbehandling hudlege

Når det inflammatoriske stadiet er over, blir stripene veldig vanskelige å behandle. I dette tilfellet anbefaler spesialister at kvinner tyr til en laser som sikkert vil redusere veltet, men ikke vil eliminere dem helt. Øktene utføres bare hos en hudlege i flere økter.

Microdermabrasion

Mekaniske peeling som microdermabrasion er en annen teknikk som kan redusere strekkmerker. Takket være den slipende effekten vil overhuden bli godt eksfoliert, noe som vil stimulere hudens regenerering. I likhet med laseren vil mikroskallet kreve flere økter med en hudlege.



Anbefalt: