Innholdsfortegnelse:

Hva Skal Du Legge I Julesokker: Ideer Til Store Og Små
Hva Skal Du Legge I Julesokker: Ideer Til Store Og Små

Video: Hva Skal Du Legge I Julesokker: Ideer Til Store Og Små

Video: Hva Skal Du Legge I Julesokker: Ideer Til Store Og Små
Video: Demo class Days of the week and actions 2024, Mars
Anonim

Hver desember henger millioner på millioner av barn og foreldre julesokkene sine ved peisen mens de venter på at nissen skal komme og fylle dem med gaver og godbiter. En tradisjon dypt forankret i hjertene til både store og små, stoffjulestøvlen dateres tilbake til det 4. århundre og har ikke engang eldet seg litt på den tiden. Enten du planlegger å lage dine egne julesokker eller kjøper noen i butikken, er det ikke lett å velge gave! Så hva skal du legge i julesokker for å holde alle lykkelige? Enten det er en overraskelse for barna dine, foreldrene dine eller besteforeldrene dine, eller til og med kjæresten din, har vi funnet flere billige små gaver å gli inn i sokkene uten forsinkelse!

DIY følte julesokker
DIY følte julesokker

Før vi går videre til våre kreative ideer, er det viktig å lage din egen julesokk og dekorere den som du vil. Å lage slike er uten tvil blant de mest tradisjonelle og alles favorittjulehåndverk. Blant de mest brukte materialene finner vi filt og ull. For å lage en filtet julesokk, må du først og fremst lage et mønster som vil fungere som modell - garantien for at alle støvlene blir de samme. Dette kan kuttes i et pappark. Du kan laste ned mønsteret fra Internett eller tegne det for hånd. Ved å plassere mønsteret på filten sporer vi sokkens omriss på filten med en blyant. Du trenger to identiske sokker som du syr sammen med matchende tråd. Endelig,du kan allerede dekorere julesokken etter din smak.

Gaveideer å legge i julesokker i år

hva du skal legge i julesokker gaveideer til hele familien
hva du skal legge i julesokker gaveideer til hele familien

Du vet ikke hva du skal putte i julesokkene til de rundt deg? For det første er det viktig å ta hensyn til mottakernes interesser. Med andre ord er det best å tenke på hva hvert familiemedlem ønsker å motta for høytiden i år. Ta også hensyn til alderen på de menneskene du er overraskende, for barnets gave vil helt sikkert være forskjellig fra den til din 28 år gamle søster. I tillegg er mange husholdningene som bare fyller barnesokker. Hvis du for eksempel faller inn i denne kategorien av familier, vil det beste være å velge de tradisjonelle pepperkakedelikatene for ikke å gå deg vill blant de mange mulighetene som er tilgjengelige.

Hva skal jeg putte i de små julesokkene?

hva du skal putte i barnas julesokker
hva du skal putte i barnas julesokker

Tradisjonelle jule cupcakes og mye sjokolade innelukket i ganske festlige bokser i form av julekuler eller julenissen, vil helt sikkert glede de små. Lollipop, hjemmelagde kaker og syltetøy, tilberedning av varm sjokolade, tyggegummi, byggsukker, fruktpasta, sjokoladeorangetter … mange andre varianter kan være passende. Hyggelig og lett å tilby, de kan smakes med en gang og krever ingen ekstra emballasje. Så del dem mellom barnas forskjellige sokker og ikke glem å henge en godterrør eller to på hver mansjett!

gaveideer til julesokker til barn
gaveideer til julesokker til barn

Bortsett fra søtsaker, kan du velge gaver med "vits og lure" -stil, for eksempel en kinnpute, kunstige hjerner, vannspydur, hoppende godteri osv. Valget og det store og ideene vil koste deg nesten ingenting! Når det gjelder små figurer og dukker, forblir de et klassisk valg, akkurat som minibiler og "fingerskøyter". Kort sagt, en gave trenger ikke å være dyr for å være god.

Hva skal du legge i dine kjære kones julesokker?

Hva du skal legge i julegaveidéene til kvinner
Hva du skal legge i julegaveidéene til kvinner

Etter at du har valgt noen morsomme og lekne gaver til barna, er det på tide å velge noe for de voksne. Gaver til sistnevnte skal være både små og praktiske. Så du kan velge mellom kjøkkenutstyr, kontorutstyr og kosmetikk i reisestørrelse. Og i denne sammenheng, for å glede din kjære mamma eller elskede søster, fyll julesokkene med toalettsaker! Nytt elektrisk hår eller tannbørste, nærende nattpleie, original hjemmelaget såpe, neglelakk, hjemmelaget leppeskrubb, ny hånd- eller kroppskrem osv. Når du samler inn gaver, er det imidlertid viktig å være kjent med interessene, preferansene og fremfor alt mottakernes ønsker. I denne sammenhengen,kostyme smykker og hår tilbehør er sikker på å glede enhver tenåringsjente. I tillegg er de veldig enkle å gli i sokkene!

Julesokker gaver til menn

mønstret sokk som gave til hele familien
mønstret sokk som gave til hele familien

Det er velkjent at menn alle er voksne barn. Små praktiske gjenstander vil derfor gi utmerkede gaver å putte i julesokkene. Kalender eller lommekniv, penner og notatblokker, klokker og lommelykter … det mangler ikke valg her heller! Hvis du fremdeles leter etter hva du skal gli inn i sokkene til mennene i familien din, vil kortspill, ferdighetsspill og Monopol gjøre det bra. Det mangler ikke på ideer mellom t-skjorter med meldinger, sokker med festmønstre og små figurer som kan samles.

Vi glir også inn i hver julesokk …

dekorative ideer for å gli inn i julesokker
dekorative ideer for å gli inn i julesokker

For å skyve konseptet med denne typen gaver ytterligere, kan hver julestøvel huse noen få små gjenstander. Så ikke nøl med å legge et oransje lys, smaksstearinlys eller noen få små julekuler! De tradisjonelle pepperkakekakene vil også lett finne sin plass!

Hva skal du ha i julesokker til kjæledyr?

hva du skal legge i hundens eller kattens julesokk
hva du skal legge i hundens eller kattens julesokk

Kjæledyrene dine har også rett til julegavekort! Så hvis du også er absolutt gagas for hundene dine, så mye at du ikke går glipp av sjansen til å gi dem en liten overraskelse under juletreet, hvorfor ikke også gi en sokk til hunden din? Ansett som et fullverdig medlem av familien, blir sistnevnte bortskjemt, ivaretatt, bortskjemt og fortjener din fulle oppmerksomhet! Hvis du ikke har planlagt noe ennå, er her vårt lille utvalg av gaveideer for katter og hunder å henge på peisemantelen hjemme:

  • hjemmelagde godbiter
  • nytt halskjede
  • ny leke
  • tau å leke
  • catnip
  • hundeskjerf og genser

Gå raskt over til fotogalleriet der gaveidéene våre fortsetter!

Mix-krydder til bestemors sokk

bland krydder som en stor julesokk caedau
bland krydder som en stor julesokk caedau

Personlige vinflasker til pappa

hva skal jeg legge i pappas julesokk
hva skal jeg legge i pappas julesokk

Gourmet-sett for store og små

gaveideer til julesokker gourmetpakke
gaveideer til julesokker gourmetpakke

Personlig notatbok

personlig notatbok for julesokk
personlig notatbok for julesokk

Strikkevotter

votter i julegave å putte i sokken
votter i julegave å putte i sokken

Porselen krus

Anbefalt: